Fördelar med Wincher

Wincher är programmet som du länge har letat efter, som är uppföljaren till Gserp. Dock hittar du fler funktioner i Wincher än vad du gjorde i föregångaren. Bland annat tillåter Wincher dig att hålla ett öga på dina konkurrenter och se var de ligger i rank på olika sökmotorer, samt så kan du se din egen rank.

Du kommer att få uppdateringar om hur din statistik ser ut så ofta som du vill det, samt notiser angående om du stiger eller sjunker i rank. Dessutom har du möjlighet att värdera så många sökord som du vill så att de alltid är relevanta.

This entry was posted on Friday, August 21st, 2015 at 1:07 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply