Jonas Röjdmark svarar på frågor om plastikkirurgi

Jonas Röjdmark är en mycket erfaren plastikkirurg och arbetar för närvarande på Akademikliniken i Stockholm. Det är en av Nordens ledande kliniker för plastikkirurgi, vilket till stor del beror på deras kompetenta personal. Röjdmark har även tjänstgjort som överläkare på Karolinska Universitetssjukhuset, där han bland annat hade stort ansvar inom så kallad rekonstruktiv plastikkirurgi. Dessutom har han bedrivit forskning på avancerad nivå.

På grund av Röjdmarks långa yrkeserfarenhet har han deltagit i åtskilliga konsultationer och operationer. Han har omfattande kunskaper inom området plastikkirurgi och bidrar kontinuerligt med vägledning och rekommendationer. Därför har improveme.se placerat honom som medlem i sitt expertråd, där han svarar på läsarnas alla tänkbara frågor om plastikkirurgi. Genom att gå in på Jonas Röjdmark kan du läsa mer.

Att läsa andra människors funderingar är ofta mycket nyttigt. Man kan tro att man är ensam med ett visst problem, men i själva verket kan det vara ett relativt vanligt bekymmer. Därutöver är det ofta lärorikt att läsa svar och information från en riktig expert på plastikkirurgi.

This entry was posted on Thursday, May 7th, 2015 at 4:58 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply